Per Nando

6/05/2021

HUI DE NOU CALOR DE 30 °C ???. DIUMENGE CANVIS??????????

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia, de nou la nuvolositat és escassa al nostre territori i així continuarà durant la jornada. Les temperatures mínimes més fresquetes d’aquesta nit les trobem a la Rambla de Mariola a Bocairent amb 2,4 °C i entre 3 i 4 °C a Vistabella del Maestrat, Agres, Xodos o el Toro. Les mínimes més altes hui podem destacar els 16 °C de Santa Pola, Xàbia o Moraira.

HUI MÉS CALOR QUE AHIR

temperatures superfície.

Temperatures que durant hui, demà i el dissabte estaran en valors molt propers als 30 °C o inclús superiors a les comarques més centrals del nostre territori. El sol serà el protagonista fins dissabte on podrem tindre més nuvolositat de tipus mitja.

A PARTIR DE DIUMENGE CANVIS.

Tendència sinòptica pròxima setmana

A partir de diumenge entrem en una configuració de més aire fred en altura que farà que tinga’m un oratge més insegur. El diumenge ens creuarà un front de ponent que podrà deixar alguns ruixats sobretot quant més a l’interior. Les temperatures baixaran respecte a aquests dies. La pròxima setmana no serà tan estable com aquesta amb més núvols frontals que portaran un oratge més insegur i amb possibles precipitacions que caldrà seguir quins dies i a quins llocs van produint-se.

Tot açò hi anirem actualitzant dia a dia,fins la nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando