Per Nando

5/05/2021

SOL I CALOR PERÒ TENDÈNCIES A CANVIS,SEGUIMEEEEEEEENT ☁️?⛈?☁️?⛈?

Meteo

Destacats
Satèl·lit
Font Avamet

Bon dia, cel lliure de núvols mirant el satèl·lit i així continuarem els pròxims dies. També observem temperatures mínimes quan són les 5 de la matinada i les més fresquetes destaquen com els 1,8 °C de la rambla de Mariola a Bocairent o entre 2 i 4 °C a Xodos, Vistabella del Maestrat, Agres o Morella.

PREVISIÓ HUI I PRÒXIMS DIES

situació sinòptica
temperatures superfície pròxims dies

Tan hui com els pròxims dies l’anticicló I una massa d’aire més càlida farà que entrem en uns dies càlids i amb calma atmosfèrica, situació que s’allargarà fins al pròxim diumenge on de nou tindrem un canvi d’oratge.

CANVIS☁️??⛈

Una vaguada associada a una potent borrasca Atlàntica i que possiblement la batejaran com a MATHIEU farà que entre diumenge I dilluns s’envisque l’oratge al nostre territori amb més núvols, alguns ruixats i baixada de termòmetres.

SETMANA PRÒXIMA DIFERENT☁️??⛈

La pròxima setmana els models també aposten per una configuració diferent on de nou l’aire fred afectaria quasi tota la península, per tant el dia de hui sembla que la pròxima setmana serà de nou més freda i inestable.

Ho seguim? Nando com sempre si,espere que vosaltres també,fins la vesprada-nit ?

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando