Per Nando

4/05/2021

ESTABILITAT FINS LA PRÒXIMA SETMANA ON LES BORRASQUES ENS PODRAN AFECTAR⛈??☁️??⛈☁️??⛈

Meteo

Destacats
Satèl·lit

Bon dia!!! Encara queden alguns núvols que ens han deixat algunes precipitacions aquesta nit, núvols que escamparan al llarg del dia i deixaran pas al sol i una pujada de termòmetres. Algunes precipitacions d’esta nit són els 5 mm caiguts a Bigastre, els 3 mm Almoradí o Ontinyent o els 2 mm de Sant Pedro del Pinatar o San Fulgenci.

ESTABILITAT PER UNS DIES

A partir de hui l’estabilitat serà la protagonista amb temperatures que també aniran a l’alça i demà encara es notarà més eixa pujada, dia a dia L’ascens de les temperatures serà més generals i entre dimecres i dijous tindrem valors màxims molt propers als 30°. Hui encara podem tindre alguna tempesta molt local a la zona més interior de Castelló però la tendència és desaparéixer completament.

NOVES BORRASQUES ENS PODRAN AFECTAR CAP A ULTIMS DE SETMANA

Sembla que cap a últims de setmana de nou canviarà l’oratge al nostre territori amb l’acostament d’una borrasca pel nord peninsular que veurem si acaben batejant com a MATHIEU, aquesta borrasca vindria amb vent de ponent i per tant les pluges que poguera portar no serien massa copioses. La pròxima setmana noves borrasques ens podrien afectar amb temps molt variable I insegur de nou a bona part de la península.

Anem informant.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈


!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando