Per Nando

4/05/2021

A E.E.U.U TORNADOS,ACÍ ESTABILITAT FINS DIUMENGE ON ES TORNARÀ A COMPLICAR☁️??⛈?☁️??⛈

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, hui ací tal com estava previst ha eixit el sol i ens ha quedat un dia radiant, per això ens n’anem a l’altra part del món i com podeu veure al radar de les ciutats més centrals d’Estats Units grans tempestes afecten amb el perill dels tornados.

https://twitter.com/JoseLanfranco13/status/1389305511041028102?s=19

I és que a la part més central dels estats units com Alabama i Geòrgia entren en la temporada més activa de tornados mentrestant ací anem cap a la temporada estival que en principi porta calor i bon oratge, dic en principi perquè de nou es veuen canvis com després veurem.

UNS DIES D’ESTABILITAT I CALOR.

L’anticicló manarà aquests dies cap a les nostres terres i una massa d’aire més càlida farà pujar aquests termòmetres fins prop inclús superant els 30 °C entre dijous i divendres. Deixarem enrere les tempestes de les últimes setmanes. Però fins a quan?

L’ORATGE CANVIARÀ DE NOU A PARTIR DE DIUMENGE

El pas d’una borrasca potent pel nord peninsular que portarà associada una vaguada creuant tota la península farà que de nou l’oratge es complique a bona part del territori peninsular,ací ens arribarà amb un front de ponent que deixarà nuvolositat i alguns ruixats sense descartar que puguen vindre amb tempesta, les temperatures també patiran una notable baixada amb la renovació d’una massa d’aire més freda. Però aquest canvi anirem seguint-ho dia a dia.

QUE ENS DIUEN LES TENDÈNCIES?

Les tendències el dia de hui ens diuen que la pròxima setmana podria vindre caracteritzada per més aire fred al damunt i per tant oratge de nou variable i insegur a bona part del territori peninsular.

Ho seguirem i informarem,mentrestant disfruteu d’aquest 4/5 dies de sol.

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando