Per Nando

3/05/2021

HUI PLOU?DEMÀ CANVI PERÒ SEMBLA QUE SOLS DURARÀ UNS DIES??????????????

Meteo

Destacats

Bon dia,cel amb nuvolositat abundant sobretot al litoral i que comencen a entrar de mar cap a terra i que hui deixaran alguns ruixats.

PREVISIÓ HUI.

Model Arome.

Les pluges podran afectar zones del litoral i prelitoral de les comarques més centrals,no esperem grans quantitats però si que destorbaran el dia.

DEMÀ CANVI AMB SOL I PUJADA DE TERMÒMETRES

A partir de demà desapareixen el risc de pluges i tindrem dies de sol i estabilitat atmosfèrica,les temperatures aniran en ascens gràcies a una massa d’aire més càlida que pujarà des d’Àfrica i afectant el nostre territori.

POSSIBLES TENDENCIES A ORATGE DE NOU INESTABLE.

Atenció!!!,perquè els models de nou aposten per canvis de cara a finals de setmana o inicis de l’altra amb Anticicló retirat i de nou entrades d’aire fred i acostament de borrasques que faran que cresca la inestabilitat,les pluges i les tempestes a la península i al nostre territori. Vaig seguint-ho i informant cada dia.

Per tant disfruteu de l’estabilitat a partir de demà perquè sembla que no serà massa llarga.

Fins la nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando