Per Nando

2/05/2021

DEMÀ ALGUNES PLUGES,DESPRÉS BON ORATGE PERÒ PENDENTS D’UNA NOVA BORRASCA?????⛈☁️⛈?

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, hui de nou i mirant el satèl·lit ha estat un dia prou nuvolos però sobretot a la província de Castelló on han tingut alguns ruixats.

Font Avamet.

Ruixats que han deixat fins a 10 mm a Vilafranca 8 mm a Port de Morella, 5 mm a Cinctorres o Benassal.

DEMÀ.

Model Arome

Demà entra en joc el llevant que junt amb un poc d’aire fred en altura farà que es pugen produir ruixats sobretot a les zones més litorals,temperatures fresquetes,però tot açò te un final.

BON ORATGE A PARTIR DEL DIMARTS.

A partir de dimarts renovem masses d’aire més fredes per més càlides i amb temps més Anticiclònic, tindrem bon oratge i temperatures a l’alça més properes a l’estiu. Però el bon oratge podria no durar massa.

CANVIS DE NOU CAP AL 10 DE MAIG.

Els models de nou apunten a un canvi a complicar l’oratge de cara final de la pròxima setmana o inicis de l’altra amb una entrada de més aire fred en altura I amb possibles borrasques que podrien portar de nou els ruixats i les tempestes. Ho seguim? Jo com sempre si?

Fins demà ❤

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando