Per Nando

2/05/2021

2 DIES D’INESTABILITAT, DESPRES SOL PERÒ…… CANVIS DE NOU? ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈??

Meteo

Destacats
Encarna Domingo,Alcora ahir.

Bon dia!!! Alguns núvols tenim hui que inclús estan deixant algunes precipitacions molt localitzades a la província de Castelló.

Font Avamet

Ahir de nou varem tindre tempestes que varen afectar a zones del nord del territori i que inclús deixaven granís a l’Alcora. Destaquem els 14 mm a L’Alcora,els 10 mm d’Atzeneta del Maestrat,8,7 mm a la Vilavella o els 7 mm a Jerica o Faura.

PREVISIÓ

Model Arome

Tant hui com demà encara quedaran restes d’inestabilitat al nostre territori. Hui encara esperem creixement de tempestes a la província de Castelló que podran deixar algun ruixat intens però localitzat. Demà entra el llevant que acumulara nuvolositat a les zones més litorals de les 3 províncies i que podrà deixar algun ruixat moderat al litoral de València, Castelló i el nord d’Alacant.

A PARTIR DE DIMARTS ANTICICLÒ

A partir del pròxim dimarts torna l’anticicló i per fi sembla que deixarà de ploure i no tindrem que patir per deixar la roba estesa. Sol i calor es el que predominara durant uns dies. La qüestió es fins a quan?

TENDÈNCIA A LLARG TERMINI

No sembla que vullga durar massa l’estabilitat i de nou sembla que tenim un Jeat stream ( corrent en xorro ) amb ganes de moviment, els models a llarg termini I de cara la segona setmana de Maig veuen com es podria de nou complicara l’oratge amb noves vaguades o borrasques que podrien afectar la península gràcies a eixe Jeat Stream tan actiu i que ens ha deixat un mes d’abril tan inestable.

Ho seguirem i actualitzarem i aquesta vesprada penjarem el mapa de precipitacions del mes d’abril tant tempestuós que hem tingut. Fins la vesprada-nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈


!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando