Per Nando

30/04/2021

HUI DE NOU TEMPESTES GENERALS ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia,de nou cel poc núvol però aquesta vesprada canviarà de forma radical.

Font Avamet

Ahir vàrem tindre alguns ruixats i tempestes, però com estava previst només varen afectar la província de Castelló. Destaquem els 14 mm de la Serra d’en Galceran,els 13 mm de Cati, els 7 mm de Morella o els vora 6 mm de Sorita i San Mateu.

PREVISIÓ HUI I DEMÀ

Hui de nou i de cara la vesprada creixeran núvols de tempesta que avançaran des del nord i podran afectar qualsevol punt, però amb més probabilitat a València i Castelló, les tempestes podran ser localment fortes i amb granís, recorde que tenim activat avís groc a tot l’interior de València i Castelló per precipitacions que poden deixar més de 20 mm en 1 hora. La nit de divendres encara quedaran restes d’inestabilitat que podran deixar alguns ruixats, però sembla que no seran tan significatius com es veia fa uns dies.

DISSABTE I DIUMENGE

El dissabte de vesprada i diumenge de vesprada encara tindrem un xicotet risc de que creixquen tempestes sobretot quan més a l’interior i nord del territori . però no és descarta que pugen afectar a tot el territori Valencià,situació que anirem seguint.

PRÒXIMA SETMANA.

La pròxima setmana sembla que destacarà la pujada important de les temperatures sobretot entre dimarts i dimecres gràcies a una massa càlida que ens afectarà des d’Àfrica, les tempestes desapareixerien i el bon oratge ens podria acompanyar uns dies, però tal com veig l’atmosfera de moguda em pareix que no duraria massa.

Ho seguirem…….. Mentrestant anem a veure l’evolució de les tempestes de hui perquè de nou donaran que parlar.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando