Per Nando

30/04/2021

ATENCIÓ,TEMPESTES ARA MATEIX PERÒ ON?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Ara mateix comencen les tempestes al nostre territori però de moment tenen més poca xica del que preveiem. Estem en avís groc per eixes tempestes que poden deixar alguna tronada intensa però com veig al radar la situació està molt desunflada i veurem que acaba passant,però molt fluix ho veig tot.

DEMÀ I DESPUS-DEMÀ

Demà de matí encara quedaran restes d’inestabilitat amb el pas d’un front aquesta nit, de nou de vesprada creixeran núvols d’evolució que podran deixar tempestes més probables a la mitat nord, però que no es descarten que puguen afectar altres zones, les tempestes sempre són una loteria. Diumenge de nou de vesprada tindrem risc d’algun ruixat o tempesta local més probables al nord.

DILLUNS PLOURÀ AL SUD

Pensàvem que dilluns faria més bon dia, però estem a la primavera i els mapes canvien constantment. Amb l’entrada del vent de llevant sembla que s’acumularan núvols al sud.

Per tant dilluns i amb els mapes de hui tindrem un dia prou tancat al sud de València I nord d’Alacant amb pluges moderades que podran tindre certa persistència,el llevant bufarà moderat a tot aquest sector.

A partir de dimarts s’estabilitza la situació amb oratge estable i temperatures cap amunt.

Però atenció a les tempestes ara mateix perquè poden descarregar forts aiguats inclus pedra en alguns indrets.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando