Per Nando

29/04/2021

LES TEMPESTES CONTINUEN I HO FARAN AMB FORÇA⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,nuclis tempestuosos que hui només afecten a la província de Castelló,demà mati actualitzaré les pluges de hui en aquella zona

DEMÀ

El pas d’una vaguada farà que de nou les tempestes es façen generals pràcticament a tot el territori,tempestes que podran ser intenses entre divendres i dissabte al matí.

Per tant demà començarem amb el dia pràcticament assolellat, però de cara la vesprada de nou Les tempestes aniran a més i podran afectar qualsevol punt del territori Valencià. Recorde que per a demà tot l’interior de València i Castelló es troba en avís groc per aquestes tempestes que poden deixar més de 20 mm en 1 hora.

PREVISIÓ DISSABTE.

Divendres nit i dissabte al matí el pas d’un front de deixarà ruixats i tempestes que de nou podran ser localment forts, la millora es notarà de cara la vesprada. Diumenge encara podrem tindre algun ruixat residual però la tendència és a la milloria.

PRÒXIMA SETMANA

FINS DIMECRES

Fins dimecres sembla que el oratge serà Anticiclonic i les temperatures enfilaran cap amunt,les tempestes desapareixeran per complet.

QUE PASSARÀ DESPRÉS ?

Els models van bojos i no es veu una estabilitat que tinga massa durada i per tant haurem de vigilar la tendència per al mes de Maig perquè podria portar de nou aire fred en alçada i per tant inestabilitat.

Però com sempre dic estem a la primavera,una estació molt boja que els mapes canvien dia darrere dia i per tant dia darrere dia hi ha que actualitzar.

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈
!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando