Per Nando

29/04/2021

ATENCIÓ!!! CONTINUEM AMB RISC DE TEMPESTES INTENSES I PEDRA⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel poc núvol o amb intervals de núvols sense massa importància aquestes hores,però com fa dies vaig dient esta vesprada de nou canviarà l’oratge.

Font Avamet

Primer repassem els litres que varen caure ahir amb tempestes on de nou varen ser importants i en alguns llocs varen vindre acompanyades de granís, destaquem els 40 mm de la torre d’en Besora,30 mm a Tavernes de la Valldigna o Quesa,24 mm a Catí i Xàtiva o els 22 mm de Càrcer i de Cirat.

PREVISIÓ HUI

Hui de nou tindrem tempestes de vesprada, però sembla que tan sols afectaran la província de Castelló on podran ser intenses i anar acompanyades de granís,l’interior nord de la província de Castelló es troba en avís groc per aquestes tempestes,a la resta del territori pot caure algun ruixat, però no esperem tempestes fortes.

DEMÀ TORNEN LES TEMPESTES GENERALITZADES

Avisos Aemet Divendres.
Model Arome ( Divendres )

A partir de demà el pas d’una vaguada tornarà a complicar l’oratge a tot el territori Valencià, de moment Aemet ens fica en avis groc tot l’interior de València i Castelló per tempestes intenses que poden deixar més de 20 mm en 1 hora.

Per tant demà mati de nou veurem el sol, serà a partir de la vesprada quan comencen a créixer núvols de tempesta que podran afectar qualsevol indret del territori Valencià, la nit de divendres i dissabte de matí també ens creuarà un front de sud a nord que deixarà pluges i tempestes localment fortes. Sembla que dissabte de vesprada milloraria la situació i el diumenge tindríem un ambient més tranquil.

PRÒXIMA SETMANA

De cara a inicis de la pròxima setmana desapareix l’aire fred en alçada i per tant es talla el risc de tempestes, a més ens afectara una massa d’aire més càlida, tindrem oratge estable i temperatures que aniran cap amunt.

Però de moment queden 3 dies de tempestes que encara donaran que parlar.

Anem informant però vos deixe amb algunes imatges d’ahir espectaculars ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Kevin duet,des de la Llosa mirant cap a Xàtiva
Lorena Gilabert,Castelló ( Ribera Alta)
Loli Alfaro ( Canals )
Miquel ( Algemesí)
Vicent Llorenç ( sellent )
Loma ( Palomar )
Koldo ( Gandia )
Nadia ( Quatretonda)
David ( Alcoi )
Lorena Gilabert ( Castelló, Ribera Alta)
Vicent Edu Ubeda Ferrero ( Guadassuar )

MOLTISSIMES GRACIES A TOTS PER LES IMATGES,ES IMPOSSIBLE FICAR-LES TOTES PERÒ FEU UNA GRAN FEINA,DE NOU MOLTES GRÀCIES ❤❤❤❤❤❤❤❤❤⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈???????

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando