Per Nando

28/04/2021

TEMPESTES INTENSES,MOLTA ATENCIÓ A LA PEDRA ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,tempestes que començen a ser molt actives i que es desplaçen de oest cap a est segons satèl·lit I radar,molta atenció a les pròximes hores perquè aquestes tempestes poden anar acompanyades de granís i ser localment fortes.

PRÒXIMS DIES

DEMÀ

Demà tindrem el dia més estable entre cometes, sol durant el matí, però de vesprada de nou tindrem creixement de tempestes que sembla demà sols afectaran la província de Castelló, però no es descarta algun ruixat a la resta del territori.

ATENCIÓ ENTRE DIVENDRES I DISSABTE

El pas d’una vaguada de nou complicara l’oratge de manera generalitzada entre la vesprada de divendres i el matí de dissabte. Divendres pel matí tindrem sol, però a mesura que avancé la jornada aniran creixent núvols de tempesta que podran afectar qualsevol punt, caldrà prestar atenció a la nit de divendres i dissabte pel matí perquè ens creuarà un front tempestuós de sud a nord que podria vindre carregat de bombo i deixar tempestes amb molt d’aparell elèctric i pluja al seu pas.

Demà i despus  demà  veurem millor aquesta situació amb els models mesoescalars, així que seguiment perquè encara queden uns quants dies d’inestabilitat. ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando