Per Nando

28/04/2021

AVISOS PER TEMPESTES, ATENCIÓ!!! DIVENDRES/DISSABTE TEMPESTES MOLT INTENSES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! De nou ens alcem amb el cel poc núvol,situació que tornarà a canviar de cara la vesprada.

Font Avamet

Les tempestes d’ahir varen ser molt intenses sobretot a la Canal de Navarrés, a la localitat de Montesa deixava una forta granissada. Destaquem els 66 mm de Xella,55 mm a la Puebla de San Miguel,50 mm a Énguera, i vora 30 mm a Quesa, Anna o Gavarda.

HUI REPETICIÓ DE LA JUGADA.

Model Arome
Avisos Aemet

Matí tranquil, però de nou aquesta vesprada creixeran núvols de tempesta que de forma irregular deixaran ruixats amb tronada que podran ser intensos i amb pedra. De moment estem en avis groc a l’interior de Castelló per eixes tempestes, però no descartem que aquests avisos s’amplien durant la jornada.

DEMÀ

Demà de nou mati tranquil i de vesprada creixement de tempestes que sembla que serien més locals i els més intensos afectarien a la província de Castelló,no descartem alguna ruixat a terres del sud però coses molt localitzades.

ATENCIÓ ENTRE DIVENDRES/DISSABTE.

Entre divendres/dissabte seran els dies més complicats, divendres ens alçarem amb sol, però a mesura que passe el dia aniran creixent núvols de tempesta per l’interior que podran deixar ruixats localment forts. De cara la nit de divendres i matí de dissabte ens creuarà una línia frontal de sud a nord que portarà tempestes molt intenses i generalitzades I que pràcticament afectaran tot el territori. Atenció aquest front que anirem seguint-ho perquè pot deixar una regada important.

Diumenge millora la situació i tan sols podria quedar algun ruixat o tronada molt local.

PRÒXIMA SETMANA MÉS ESTABLE.

La pròxima setmana sembla que serà més estable i pujada important del mercuri,es a dir tindrem més sol que aquesta i més calor. Però ho haurem de seguir perquè els models estan molt canviants.

Fins la vesprada on actualitzarem les possibles tempestes actives.

imatge de Ruben Domenech,Aielo de Malferit
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando