Per Nando

27/04/2021

TEMPESTES ACTIVES ATENCIÓ!!! ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,formació de nuclis de tempesta que avancen des de l’interior cap a l’est i estan deixant ruixats irregulars localment d’intensitat forta,en aquests moments creua una tempesta per la Vall d’Albaida que esta deixant algo de granís.

PREVISIÓ DEMÀ

Model Arome.

Demà de nou repetició de la jugada amb tempestes de vesprada I que de nou seran localment fortes o molt fortes allà on descarreguen, de nou caldrà fer un seguiment d’aquestes tempestes.

La setmana continuarà amb tempestes fortes mínim fins al pròxim divendres a causa d’aquest aire fred en alçada que tenim sobre la península des de fa algunes setmanes i fa que tinga’m aquesta inestabilitat. Haurem d’estar pendents perquè el pròxim divendres podria ser el dia més complicat de la setmana

CONTINUAREM AMB INESTABILITAT?

Pendents dels models perquè aquest mati veien que la podria tallar aquesta inestabilitat de cara el final de setmana però ara no es veu tan clar I la inestabilitat podria continuar el cap de setmana i la pròxima setmana

Però com sabeu la primavera és molt canviant hi ho haurem de seguir dia a dia.

Demà actualitzem pluges de hui i previsions per als pròxims dies. Fins demà i precaució amb les tempestes.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando