Per Nando

27/04/2021

ATENCIÓ!!! HUI DE NOU TEMPESTES FORTES⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia,cel poc nuvolós a estes hores però que anirà canviant a partir d’aquesta vesprada a bona part del territori.

Ahir vàrem tindre tempestes de vesprada molt localitzades, però que deixaven registres prou importants a la província d’Alacant. Destaquem de les tempestes d’ahir de vesprada els 30 mm,16 mm a Asp o 15 mm a Xixona o Saix. Tenim una dada del poliesportiu d’Asp amb 75 mm que no sabem si és una errada d’estació o és real perquè al poble només en varen caure 16 mm, intentarem confirmar-ho.

HUI DE NOU ATENCIÓ AMB LES TEMPESTES

Model Arome

Hui de nou atenció amb les tempestes que creixeran a partir de la vesprada i que podran ser intenses i acompanyades de granís, estem en avís groc a l’interior de la província de Castelló per tempestes fortes que poden acumular 20 mm en una hora, però veient els models aquestes tempestes també poden pegar fort a la província de València i el nord d’Alacant.

PRÒXIMS DIES.

Els pròxims dies continuarem amb una situació similar amb aire fred en alçada i per tant amb creixement de tempestes de cara la vesprada que podran ser localment intenses i anar acompanyades de granís.

SEMBLA QUE PER FI PODRÍA VINDRE EL BON ORATGE

Encara que sabeu que personalment soc una persona que li encisa el mal oratge, també comprenc que hi ha gent que ha de treballar i també hi ha gent que li agrada el sol i la calor. Doncs bé, sembla que de cara el cap de setmana es podrien tallar les tempestes i la pròxima setmana ens afectaria l’anticicló amb l’entrada d’una massa d’aire més càlida que ens portaria temperatures d’estiu a tota la península inclòs el territori Valencià, així que per fi sembla que ve la calor que tanta gent demanava aquest grup.

Però de moment continuem pendent de les tempestes de hui que intentare informar amb el descans laboral d’aquesta vesprada.

Fins després.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando