Per Nando

26/04/2021

AMB EL PAS DE LES TEMPESTES,EN VINDRAN ALTRES?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
imatge de polgara ap belgharat al Telegram I feta al Poble de Teulada.

Benvinguts de nou, després de les tempestes impressionants d’anit la situació comença a tranquil·litzar-se, però encara queden núvols i alguns nuclis que deixen alguna gota sense més importància.

Com veieu ens arriben vídeos impressionants dels llamps d’anit i és que com vàrem dir esperàvem mascletà i mascletà hem tingut.

Font Avamet
Font Avamet

Regada general a tot el territori Valencià amb el pas d’aquest front tempestuós que ens afectat aquesta nit i mati i ací vos deixem nous registres com els 37 mm d’Ibi,36 mm a Agres,33 mm a Xixona,31 mm Alcoi o 29 mm a Pinet, Ontinyent o Quatretondeta.

LES TEMPESTES CONTINUARAN AL LLARG DE LA SETMANA

Per tant aquesta vesprada de nou els núvols podrien créixer amb energia i deixar tempestes per l’interior que no es descarta que puguen tocar algun punt del litoral. No esperem que siguen tan generalitzades.

Demà I durant tota la setmana tindrem el risc de tempestes que podran ser fortes al nostre territori, matins tranquils i vesprades amb més inestabilitat I possibilitat de tronades que poden ser localment intenses. Divendres inclús podria ser el dia més complicat amb pluges i tempestes des de primeres hores.

Situació a seguir dia a dia amb els models mesoescalars, com sempre agraït de vosaltres amb tot el seguiment fet i on de nou superem els 4000 al Telegram. Si no puc actualitzar aquesta vesprada o nit ho faré demà

GRÀCIEEEEEEEEEEEEEEEEEES❤❤❤❤❤?????⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando