Per Nando

25/04/2021

EN UNES HORES COMENÇARÀ LA MASCLETA⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bona vesprada!!! Després de obrir-se alguns clars aquesta vesprada de nou torna a tancar-se i en les pròximes hores creixeran nuclis de tempesta que agranaran el nostre territori.

PREVISIÓ ESTA NIT I DEMÀ

model Arome

Atenció a les pròximes hores on tindrem un front tempestuós que afectarà bona part del territori Valencià deixant llamps i pluges en el seu avanç de sud a nord del territori, tempestes que podran ser localment fortes. Demà cap a migdia acabarà de passar pel nord, però de nou de vesprada podran créixer tempestes de caràcter irregular que podran ser localment fortes.

SETMANA TEMPESTUOSA

situació ssinòptica pròxima setmana
Acumulats model Europeu

Durant tota la setmana l’oratge ens mantindrà entretinguts amb aire fred en alçada i creixement de tempestes per l’interior del territori Valencià que inclús podran afectar a la costa. Tempestes que haurem de vigilar dia a dia amb els models mesoescalars perquè podran ser fortes i amb granís.

Recordeu que en unes hores comença la festa amb ruixats i llamps, ens veiem demà.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando