Per Nando

24/04/2021

EL MES D’ABRIL CONTINUARÀ REBOLICAT????⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel prou nuvolós a tot el territori Valencià, però només tenim algunes plugetes dèbils pel sud I poca cosa més i és que aquesta serà la tendència d’aquest cap de setmana,,molt de núvol i molt poca pluja.

Les precipitacions de les últimes 24 hores així ho demostren i apenes han caigut 3 mm a Ontinyent,2 mm a Parcent i Barxeta o al voltant d’1 mm a Canals, Salem,Moixent o Càrcer.

QUE ENS ESPERA LA PRÒXIMA SETMANA

La pròxima setmana continuarem amb oratge molt variable i insegur, per tant seguirem amb possibilitat de ruixats I inclús de noves tempestes de cara la vesprada, de moment caldrà seguir dia a dia per veure si tenim alguns dies amb tronades fortes com la setmana passada o tot es queda en ruixats dèbils com els d’aquest cap de setmana.

Per tant recomane seguir les previsions dia a dia de Meteopoble per anar esbrinant els que ens diguen els models Meteorològics, però ja vos avise que estabilitat de moment no se’n veu.

Bon cap de setmana.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando