Per Nando

23/04/2021

ALGUNS RUIXATS. TENDÈNCIA A UNA PRÒXIMA SETMANA DE NOU TEMPESTUOSA⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel prou núvol i així continuarà durant tota la jornada, els registres de precipitació de les últimes 24 hores són prou importants en un mes d’abril que està resultant prou plovedor. Destaquem els 79 mm de la Vilavella, entre 73 i 74 mm a Almenara i Nules i registres entre 40 i 50 mm a molts observatoris de la província de Castelló.

CAP DE SETMANA AMB ALGUNS RUIXATS

A partir de hui i el cap de setmana és tranquil·litza un poc l’oratge, però encara tindrem risc d’algun ruixat durant aquests dies, però res a veure amb les tempestes de les últimes jornades, però per a qui vulga bon oratge encara li tocarà esperar i prou.

DE NOU LA PRÒXIMA SETMANA SERÀ TEMPESTUOSA

De nou la pròxima setmana començant pel dilluns les tempestes tornaran a guanyar protagonisme, l’aire fred en altura continuarà estancat al nostre territori afavorint tempestes de vesprada per l’interior i que podran afectar alguns dies a la costa, per tant la pròxima setmana torna el risc de tempestes i per tant de la pedra.

Aleshores seguiment de nou dels models per poder informar el millor possible des de Meteopoble,una pàgina creada per aficcio i per a informar de tot el que passa referent a l’oratge al nostre territori,gràcies a tots per eixe acompanyament diari.❤❤❤❤❤❤❤❤

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando