Per Nando

22/04/2021

PLOU. L’ORATGE TEMPESTUOS ENS ACOMPANYARÀ TOT EL MES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈??????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel núvol a tot el territori Valencià i que va plovent amb moderació a bona part de les comarques Valencianes, sobretot de la província de València i Castelló.

Precipitació hui,Avamet.
Precipitació últimes 24 hores.

Com veieu registres interessants les últimes 24 hores al nostre territori com els 50 mm de Villena,47 mm a Bunyol,36 mm Aiora o Villena o de 20 a 30 mm a molts observatoris de l’interior de València i Castelló.

PREVISIONS

Hui dia molt cobert amb ruixats sobretot a la província de València i Castelló, a partir de la vesprada se sumaran l’aparició de tempestes que avançaran des de l’interior i que podran afectar a bona part del territori i ser localment fortes. Recorde que estem en avís groc per pluges i tempestes. Demà encara quedaran restes d’inestabilitat a les comarques més centrals, però tindrem un millor dia que hui.

LES TEMPESTES CONTINUARAN TOT EL MES D’ABRIL

L’oratge rebolicat i insegur i per tant les tempestes continuaran el cap de setmana I tot el que queda de mes. De nou l’anticicló ferm a latituds altes i l’aire fred en altura estancat sobre la península afavorira la inestabilitat tota esta setmana i també la pròxima.

Anem seguint-ho i informant,passeu bon dia????⛈⛈⛈⛈⛈⛈?

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando