Per Nando

22/04/2021

ATENCIO!!!TEMPESTES MOLT INTENSES I AMB POSSIBLE PEDRA AQUESTA VESPRADA ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Ara mateix encara plou amb pluges més disperses però amb nuclis prou actius que encara deixen precipitacions moderades sobretot pel litoral de la província de Castelló.

ESTA VESPRADA SERÀ MOGUDA AL SUD

A partir d’esta vesprada entren en risc les tempestes que podran ser fortes o molt fortes al territori Valencià, però sembla que amb els últims models en mà que les tempestes més intenses es produiran a la mitat sud i en especial al sud de València I nord d’Alacant ( LA DIÀNIA ) Com sempre molta atenció perquè aquestes tempestes podran vindre acompanyades de pedra.

Des de Meteopoble mai llevem l’ull a les tempestes I a totes les situacions que afecten el nostre territori, si veieu que no actualitze aquesta vesprada és perquè realment no puc, però ja sabeu que les pròximes hores I els pròxims dies seran ben moguts,potser demà serà el dia més tranquil amb ruixats més dispersos al sud, però de nou el cap de setmana tornarà la pluja que serà de nou més general.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando