Per Nando

21/04/2021

HUI I DEMÀ LES TEMPESTES I LA PEDRA TORNARAN A SER PROTAGONISTES⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Ens alcem amb cel nuvolós i inclús tenim alguns ruixats dèbils a la província de Castelló, però açò només és un aperitiu del qual ens espera entre hui i demà.

PREVISIÓ DE TEMPESTES ENTRE HUI I DEMÀ

A partir d’aquesta vesprada els ruixats i les tempestes tornaran a guanyar protagonisme, unes tempestes que avançaran des de l’interior fins punts de la costa, aquests ruixats i tempestes continuaran esta nit I demà durant el dia, demà sembla que serà el dia més inestable de la setmana on ens podran afectar vàries tempestes durant el dia que avançaran des de l’interior cap al litoral. Tant hui com demà les tempestes en alguns casos poden vindre acompanyades de pedra.

Sembla que el divendres seria un dia més tranquil, però de nou de cara el cap de setmana amb una borrasca a l’oest peninsular i amb l’anticicló centrat sobre Centre-Europa afavorirà el creixement de nous ruixats i tempestes al nostre territori.

Com veieu es presenten de nou dies força interessants que haurem d’anar seguint. A partir de hui el meu horari laboral serà de 14 a 22 h. Per tant aprofitaré per informar de com van les tempestes en el meu descans laboral i transmetre l’última hora.

De nou gràcies i fins després.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando