Per Nando

21/04/2021

ATENCIÓ!!! AVIS GROC ACTIVAT PER FORTES PLUGES I TEMPESTES PER A DEMÀ ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, de nou molta nuvolositat que aquesta vesprada deixarà ruixats irregulars en forma de tempesta que podran ser localment forts i amb granís.

PERÒ DEMÀ LA INESTABILITAT SERÀ MÉS ACUSADA

Avisos activats per a demà

Demà serà un dia molt inestable amb pluges i tronades des de bon matí que podran tindre intensitat forta, podran deixar més de 60 mm en 12 hores i més de 20 mm en 1 hora. A més també estem en avís per descàrregues elèctriques. Com sempre en aquestes situacions de tempestes el més perillós és el granís que podrà aparéixer a qualsevol localitat.

Per tant continuem pendents de les tempestes i informant.

Fins després

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando