Per Nando

20/04/2021

TEMPESTES AMB PEDRA,PERÒ LES TEMPESTES CONTINUARAN⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Alberto Jover Beltra, La Romana

Bona nit, de nou tempestes molt fortes les que hem tingut aquesta vesprada i continuem amb nuclis actius a la província de Castelló, tempestes que hui també han deixat granís com veieu a les imatges de dalt.

Font Avamet

Precipitacions per damunt dels 20 mm a Alcoi,Tales o Confrides i superiors als 15 mm a molts observatoris com podeu veure a les diferents estacions d’Avamet.

LA SITUACIÓ VE ENCARA MOLT MOGUDA

Demà de nou i cara la vesprada tornaran les tempestes que avançaran des de l’interior cap a la costa, de nou aquestes tempestes podran ser localment fortes i amb granís. El dijous serà el dia més inestable amb ruixats i tempestes des de primera hora que podran ser localment forts i amb tempestes amb possibilitat de granís, les tempestes podran ser persistents en alguns llocs.

PERÒ LA COSA NO MILLORA

El cap de setmana amb una borrasca a l’oest peninsular I amb vent de procedència marítima afavorira que les pluges de nou facen acte de presència al nostre territori.

Com veieu seguim amb situació molt entretinguda i que de nou donarà que parlar els pròxims dies.

Seguiment i fins demà ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando