Per Nando

20/04/2021

ATENCIÓ!!! AVIS GROC PER TEMPESTES,QUE VIGILAREM TOTA LA SETMANA ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈???

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Alguns núvols sense més conseqüències els que tenim ara mateix però tot açò canviarà radicalment a partir d’aquesta vesprada.

model Harmonie hui
Avisos Aemet hui
Model Arome hui
Previsió hui.

Per tant dia prou tranquil el de hui, a partir d’aquesta vesprada creixeran nuclis de tempesta que avançaran d’oest a est i que podran afectar tot el territori, sembla que de nou podrien ser les comarques de l’interior nord de València i la província de Castelló i el sud de València i nord d’Alacant on podrien pegar més fort i vindré acompanyades de granís. Afectaran tot l’interior I a última hora podran tocar algun punt de la costa

PRÒXIMS DIES

Tendència inestable tota la setmana
Acumulats Europeu pròxims dies

Els pròxims dies continuarà la inestabilitat amb tempestes al nostre territori on dijous tindrem pluges acompanyades amb tempesta des de bon matí,el dia de hui dijous sembla que serà el dia més inestable i on les pluges podrien ser més fortes. Divendres podríem tindre una pausa , però el cap de setmana de nou una borrasca s’acostara per l’oest i junt amb l’anticicló que estarà sobre les Britàniques donaran la inestabilitat suficient perquè tornen les pluges i les tempestes.

Com veieu setmana amb molta feina i que anirem on van afectant aquestes tempestes que poden fer mal allà on deixen caure granís.

Fins la vesprada

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando