Per Nando

19/04/2021

SETMANA MOLT INESTABLE,ATENTS A PARTIR DE DEMÀ ¡¡¡TEMPESTES!!! ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia, cel prou lliure de núvols encara que es veu nuvolositat per l’oest peninsular que enterboliran hui un poc el dia. Temperatures màximes que hui encara pujaran un poc deixant alguns valors prop dels 25°C

A PARTIR DE DEMÀ MÉS INESTABILITAT I MÉS FRED.

A partir de demà entrem en una situació de tempestes que es podrà allargar fins al pròxim divendres, la culpa l’anticicló centrat cap a les Illes Britàniques que continuarà enviant aire fred en altura suficient per a produir inestabilitat cap al territori Valencià. Haurem de seguir les tempestes dia a dia perquè podran ser fortes i els models mesoescalars ens diran quines seran les comarques que es voran més afectades per este nou episodi de tronades.

Acumulats Europeu esta setmana.

Com veieu els acumulats del model Europeu ens mostra que aquesta setmana amb les tempestes pràcticament podrà mullar tot el territori Valencià. Molta atenció entre demà i dijous, però sobretot dijous on les tempestes podrien ser especialment fortes a tot el territori.

Per tant seguiment toca, i de segur que aquesta setmana tornem a parlar de granissades algunes poblacions del territori Valencià.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando