ATENCIÓ DEMÀ A LES TEMPESTES LOCALMENT FORTES I AMB GRANÍS.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈🌪🌪🌪

Benvinguts de nou, demà de nou serà un dia de tempestes molt paregut al passat divendres on podran ser localment fortes, acompanyades de fort vent i inclús de granís. Aquestes tempestes començaran per l’interior de cara la vesprada i tindran un moviment oest-est i podran afectar a última hora punts del litoral. Els següents dies tindrem una situació similar on inclús el dijous serà el dia més inestable on podrem tindre tempestes molt intenses des de primeres hores de la jornada.

TENDÈNCIA INESTABLE

La tendència per al proper cap de setmana podrà continuar força inestable amb una borrasca que s’acostara per l’oest peninsular i complicant de nou l’oratge a tot el territori.

Com veieu setmana on l’oratge ens farà parlar dia darrere dia. Demà actualitzem i informem de nou.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE 😉❄🌦☁️🌧⛈

Comparteix
Anunci
Anunci