Per Nando

18/04/2021

A PARTIR DE DIMARTS TORNEN LES TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia, cels poc nuvolosos, hui i demà tindrem cels assolellats amb temperatures que aniran pujant i demà les màximes podran aplegar fins als 25 °C algunes poblacions de les comarques més centrals.

Ara mateix quan són les 5 de la matinada tenim temperatures que inclús estan en valors negatius com és el cas dels -2 i -3 °C a Vistabella del Maestrat o Castellfabib o -1 °C a Vilafranca, Bocairent ( rambla de Mariola) o el Toro.

A PARTIR DE DIMARTS DE NOU ATENCIÓ A LES TEMPESTES

A partir de dimarts el pas d’una vaguada amb més aire fred en altura farà que de vesprada augmente la probabilitat del creixement de tempestes al nostre territori,el dia de hui podrem tindre tant dimarts, dimecres i dijous risc que de vesprada les tempestes afecten bona part del territori Valencià I puguen ser localment fortes.

Però és que la tendència per al que queda d’abril i inclús entrada de Maig no veu estabilitat ni massa calors, amb Anticicló lluny de les nostres latituds i amb inestabilitat en altura afectant quasi tota la península.Ho seguirem,amb aquest més d’abril que poc a poc va plovent al nostre territori i no ens podem queixar.

Fins la nit???⛅⛈

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando