Per Nando

17/04/2021

TEMPESTES FORTES D’AHIR,I ARA QUE???⛈?⛅??⛈?⛅☀️

Meteo

Destacats
imatge d’Elena ahir a Albaida.

Bon dia, les tempestes d’ahir van afectar quasi tot el territori, només es va lliurar el nord de la província de Castelló i van ser més destacables a la «DIÀNIA » ( Sud de València i nord d’Alacant. Destaquem els 24 mm d’Agres o Benillup, 23 mm a Montaverner i 20 mm a Quatretondeta, Xixona o Ibi on en esta última població va caure granis.

Font Avamet

A estes hores tenim el cel prou ras tan sols alguns núvols baixos a les zones més costaneres, les temperatures són fredes inclús amb gelades a les zones de més a l’interior I nord com podeu vore ací dalt en les diferents estacions d’Avamet.

PREVISIÓ.

Model Arome.

Hui encara podem tindre algun ruixat puntual, però no seran tan intensos com ahir, la tendència es anar millorant per a deixar un cap de setmana prou estable, les temperatures aniran pujant a poc a poc, però el dilluns podran superar els 20 °C de màxima molts indrets o inclús els 25°C en alguna localitat de les comarques més centrals.

DIMARTS PODRIEN TORNAR LES TEMPESTES

De nou a partir de dimarts es podrà tornar a complicar l’oratge amb tempestes de vesprada. El pas d’una vaguada amb aire fred en altura farà que de vesprada puguen créixer núvols d’evolució afavorint eixes tempestes al nostre territori.

Anirem seguint-ho i veient com evoluciona,pel moment gaudiu del cap de setmana.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando