Per Nando

16/04/2021

TEMPESTES MOLT INTENSES ARA MATEIX ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Cristian Alfonso. Castelló ( Ribera Alta )

Ens esta creuant una linea de tempestes que com hem dit aquest matí avança de NW a SE i ve amb molta força.

En aquests moments ja deixa pedra algunes localitats i avança amb més virulència a comarques del sud de València i nord d’Alacant,creuarà de seguida però molta atenció les pròximes 2 hores aquestes zones.

Demà millora la situació amb només alguns ruixats residuals,fins mitjans de la pròxima setmana on podrà complicar-se de nou. Demà actualitzem models.

De moment atenció aquestes tempestes on després penjaré al Facebook imatges i vídeos que ens envieu al Telegram, precaució!!!!

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando