Per Nando

16/04/2021

TEMPESTES LOCALMENT MOLT INTENSES EL DIA DE HUI. PRECAUCIÓ!!!⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel amb intervals de núvols, però que aquestes hores no estan deixant cap precipitació, ambient fresquet que ens fa traure la jaqueta abans d’eixir de casa.

PREVISIÓ

Tindrem intervals de núvols al matí, de cara a migdia creixeran nuclis de tempesta per l’interior que tindran un desplaçament NW-SE. Aquestes tempestes podran ser localment fortes i no es descarta que puguen portar pedra. Atenció a les comarques de l’interior de València i el nord d’Alacant que sembla que és on pagaran més fort, a últimes hores podran afectar algun punt del litoral. Demà quedaran restes d’inestabilitat que podran deixar alguns ruixats dispersos, però la tendència es cap a l’estabilitat de cara a diumenge.

TENDÈNCIES PRÒXIMA SETMANA

La tendència per a la pròxima setmana a penes variarà amb l’Anticiclò que continuarà ferm sobre les Illes Britàniques i amb aire fred en altura que de nou cap allà dimarts o dimecres ens faria parlar de noves pluges al nostre territori. Tampoc es veu una pujada de termòmetres important i per tant continuarien fresquetes per a l’època.

Bé, però com he dit abans atenció a les tempestes de hui del qual intentarem informar aquesta vesprada. Fins després.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando