Per Nando

15/04/2021

MOLTA PRECAUCIÓ DEMÀ AMB LES TEMPESTES I POSSIBLE PEDRA⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Dia molt núvol el de hui i amb precipitacions que han deixat alguns registres significatius sobretot a les comarques més centrals del territori Valencià.

Font Avamet
Font Avamet

Registres com els 20 mm d’Agres o d’Alzira, els 15 mm de Benigembla, Bocairent,Alcalalí o Gandia com a més destacables de la jornada, però tenim registres també entre 13 i 14 mm a moltes poblacions del sud de València i nord d’Alacant.

DEMÀ TEMPESTES MOLT INTENSES .

Demà haurem d’estar molt pendents del creixement de tempestes a partir de migdia i que sembla que podrien afectar amb molta intensitat les comarques del sud de València I nord d’Alacant I inclús tocar localitats pròximes a la costa. No descarte que aquestes tempestes puguen portar pedra, així que molta atenció.

Demà mati actualitzarem previsió demà i pròxims dies,així com tendències.

Fins demà ?⛅?⛈

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando