Per Nando

15/04/2021

ATENCIÓ!!! DEMÀ TEMPESTES LOCALMENT FORTES⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Radar

Bon dia!!! Cel cobert de nou a estes hores, de moment precipitacions disperses i veiem un nucli que deixarà algunes precipitacions que no seran massa importants, però podran ser moderades a la província d’Alacant.

ATENCIÓ DEMÀ A LES TEMPESTES

Demà al matí tindrem un dia prou tranquil, però de vesprada creixeran tempestes per l’interior I que avançaran a la costa, aquestes tempestes podran ser localment fortes o molt fortes i anar acompanyades de granís sobretot a les comarques més centrals del territori Valencià.

El cap de setmana anirà millorant la situació però el fred serà el protagonista amb una massa d’aire prou més gelada que anirà despenjant-se desde el centre d’Europa cap al nostre territori.

LA SETMANA QUE VE DE NOU VARIABLE

A partir del pròxim Dimarts de nou la situació meteorològica es complicara de nou amb el risc de noves pluges gràcies a l’anticicló Britànic i borrasques que creuaran pel sud peninsular I que afavoriran que es complique de nou l’oratge a casa nostra.

Anem informant,fins la nit ?

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando