Per Nando

14/04/2021

PLOU I PLOURÀ,ORATGE REBOLICAT?☔?☔?☔?☔?????

Meteo

Destacats
Satèl·lit
Radar de precipitació

Bon dia!!! Cel prou cobert arreu del territori Valencià i on ja apareixen les primeres precipitacions del dia sobretot a l’extrem sud d’Alacant.

Model Arome

A partir de hui la situació meteorològica es complica un poc i per tant tornaran les precipitacions al nostre territori, unes precipitacions que sobretot afectaran la mitat sud, però que ho podran fer de manera més dispersa a altres zones del territori Valencià.

DEMÀ

Demà serà el dia més inestable de la setmana i on de cara a migdia o vesprada ens creuarà una banda de precipitació pel sud del territori I serà allí on més ploga durant el dia, ho podrà fer a més llocs però coses puntuals. A partir de Divendres la inestabilitat anirà a menys, però encara quedaran restes d’inestabilitat sobretot al litoral sud que podran deixar algunes pluges. Entre dissabte i diumenge la millora serà ja més notable i les pluges aniran a menys deixant eixir el sol. Les temperatures continuaran fresquetes o inclús fredes.

TENDÈNCIA PRÒXIMA SETMANA

La pròxima setmana començarà tranquil·la, però a partir de dimarts/dimecres la situació es tornarà a complicar, de nou l’anticicló de les Illes Britàniques i borrasques creuant pel sud afavoriran que les pluges tornen al nostre territori la pròxima setmana.

Situació que anirem seguint dia a dia, però de moment no estengueu la roba fora al carrer perquè en qualsevol moment entre hui i el divendres o dissabte es pot posar a ploure.

Ens veiem a la nit ?

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando