Per Nando

14/04/2021

MÉS INESTABILITAT I MÉS FRED,COSTARÀ ABRIGAR-SE.☁️?⛅☔?☁️?⛅☔??

Meteo

Destacats

Bona nit!!! Hui dia molt nuvolós i amb algunes pluges dèbils, a estes hores continua molt nuvolós i així continuarà demà.

Font Avamet

Precipitacions que han deixat 5 mm en Villahermosa del dia,3,5 mm a Traiguera,3,2 mm a Vilafranca o 3,1 mm a la Torre d’en Domènec.

Demà continuarà la inestabilitat però esperem que siga més acusada a la mitat sud on podrem tindre precipitacions localment moderades

FRED I INESTABILITAT PRÒXIMS DIES

A partir dels pròxims dies també ens afectarà una massa d’aire més freda que farà baixar de manera important els termòmetres a partir de divendres, on continuaria la inestabilitat I podríem tindre alguns ruixats. De cara el cap de setmana eixa inestabilitat remitira, però continuarà l’ambient fred.

Demà actualitzem models i previsions,gaudiu de la nit i cuideu-se.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando