Per Nando

13/04/2021

MÉS PLUGES A PARTIR DE DIJOUS??????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel nuvolós al nostre territori i així transcorrerà la jornada, intervals de núvols que no esperem que deixen cap precipitació.

DEMÀ JA NOTAREM ALGUNS CANVIS

Mirant la situació sinòptica veiem com de nou l’anticicló se centrarà els pròxims dies sobre les Illes Britàniques I Centre Europa i que junt amb una borrasca I l’aire fred en altura que tindrem sobre la península afavorira de nou la possibilitat de pluges al nostre territori a partir de demà.

Sembla que a partir de demà a últimes hores, però sobretot dijous les pluges començaran a guanyar protagonisme a la mitat sud del territori, en un principi la mitat nord no sembla que serà massa afectada per aquesta situació perquè la Borrasca creuarà molt al sud. Les pluges sobretot dijous podran ser moderades a la província de València i Alacant. El cap de setmana pareix el dia de hui que les pluges desapareixerien i tindríem dies més agradables, però sembla que podria ser una milloria transitòria.

ELS MODELS CONTINUEN VEIENT INESTABILITAT

De cara la pròxima setmana els models continuen veient un Anticicló centrat sobre les Illes Britàniques I amb aire fred sobre les nostres latituds i per tant això ens fa pensar que de nou tindrem una setmana variable, situació que anirem seguint dia a dia i informant.

Intentarem actualitzar aquesta nit en la mesura del possible, com sempre intente que esteu assabentats de l’oratge al nostre territori, però hi ha vegades que per força major me és impossible. Fins a la nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando