Per Nando

13/04/2021

FRED I ALGUNES PLUGES ES EL QUE TINDREM ELS PRÒXIMS DIES.?☔?☔?????☔?

Meteo

Destacats

Bona nit!!! Cel amb alguns intervals de núvols, però a partir de demà tindrem canvis amb algunes pluges que no afectaran a tot el territori.

model Arome.

A partir de demà a últimes hores l’oratge anirà ennuvolant-se per la mitat sud del territori, esperem les primeres precipitacions per la província d’Alacant. El dijous serà un dia prou núvol pel sud amb pluges a la província d’Alacant i el sud de València. Sembla que el nord de València I Castelló apenes s’enterarien d’aquestes pluges, però no és descartable algun ruixat. De cara el cap de setmana la situació milloraria amb més sol. Això si, els pròxims dies les temperatures aniran baixant deixant dies freds.

POSSIBLES TENDÈNCIES

La pròxima setmana continuarem amb la mateixa tendència, setmana prou freda amb el predomini de l’anticicló sobre les Illes Britàniques aportant llevant I per tant una setmana variable i amb possibilitat de pluges que anirem veient on afectaran.

Per tant anirem seguint l’evolució dels models i informant puntualment,de nou agrair a tots que me seguiu dia a dia a pesar de les dificultats de la vida. Moltíssimes gràcies ?

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando