Per Nando

11/04/2021

A PARTIR DE DIJOUS PODEM TINDRE UN EPISODI DE PLUGES MÉS IMPORTANT ⛈⛈⛈⛈⛈??????????????

Meteo

Destacats

Bon dia, de nou entre hui i demà tindrem un oratge variable, no és confieu amb la tranquil·litat d’aquest matí perquè a partir de migdia començaran a créixer nuclis de precipitació per l’interior i que podran vindre acompanyats de tronada,és possible que ja de cara a últimes hores de la vesprada aquestes precipitacions puguen aplegar a la costa.

MOLTA ATENCIÓ ALS MODELS A PARTIR DE DIJOUS

Sembla que dimarts i dimecres tindrem uns dies més tranquils, però pendent de la configuració que volen adoptar els models a partir de dijous. Un Anticicló de nou que vol pujar de latitud i una borrasca creuant el mediterrani podrà afavorir l’entrada del gregal amb inestabilitat en altura i pluges generals i generoses al nostre territori.

HO SEGUIM? ☔⛈?☔⛈?☔⛈?

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando