Per Nando

10/04/2021

DE NOU PLUJA☔☔☔☔☔☔☔☔☔☔☔☔

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cels ben tapats al territori Valencià i on de nou esperem pluges que ens afectaran les pròximes hores.

Si veiem el radar ara mateix plou de manera irregular algunes poblacions del nord de València I Castelló, però també ens fixem en la pluja que puja pel sud i és la que afectarà el sud de la província de València I tota la província d’Alacant.

Font Avamet

De moment precipitacions molt poc destacables durant la nit. Destaquem els 5,5 mm de Requena o els 4,2 mm de Casinos,també els 2 mm a poblacions com Moraira,Pilar de la Foradada o Xàbia.

PREVISIONS

Hui durant el matí tindrem el pas del front pel sud que deixarà pluges sobretot a la província de València I Alacant, de cara la vesprada no descartem algun ruixat també a les serres de l’interior.

Els pròxims dies continuarem amb oratge insegur i probabilitat de ruixats, però que no seran tan generals com ahir i hui, el dimarts sembla que tindríem el cel amb nuvolositat abundant però sense risc de pluges.

TENDÈNCIA

La tendència dels models de nou veuen que de cara a dijous l’oratge tornaria a presentar-se variable, de nou l’Anticicló centrat a Centre-Europa afavoriria l’entrada marcada del llevant I per tant la possibilitat de pluges al nostre territori.

De nou ho seguirem com sempre,mentrestant hui de nou paraigües ☔☔☔☔☔☔☔☔

Fins la nit.?

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando