Per Nando

10/04/2021

CONTINUARÀ L’ORATGE INESTABLE I VIGILAREM DE CARA A FINALS DE LA PRÒXIMA SETMANA ☔☔☔?⛈?☁️?⛈?☁️?☔

Meteo

Destacats

Com veieu continuem amb cel prou nuvolós a bona del territori Valencià, inclús si és fixeu al radar hi han crescut algunes tempestes a l’interior de València esta vesprada.

Font Avamet

Hui no ha plogut a tot el territori,la mitat sud del territori i el litoral de Castelló han estat les beneficiades per aquestes pluges que han deixat fins a 14,5 mm a Xàbia,13,6mm a Teulada i Vilallonga o els 13 mm de Dénia,Moraira,el poble nou de Benitatxell o Teulada.

Demà i despus-demà continuarem amb oratge rebolicat i possilitat de ruixats que creixeran de cara la vesprada per l’interior I inclús podria formar-se alguna tempesta més forta que podria tocar el litoral sobretot de la província de Castelló. Ho seguirem per si de cas.

TENDÈNCIES A MÉS INESTABILITAT

Pareix que a partir de dimarts es podrà tranquil·litzar l’oratge, però sense refiar-se perquè els models veuen un nou empitjorament de cara final de setmana amb una ubicació de l’anticicló més favorable per a la inestabilitat i possibilitat de nou de pluges al nostre territori.

Des de Meteopoble com sempre ho seguirem i anirem informant.

Fins demà ?☁️?☔⛈?

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando