DEMÀ TAMBE PLOU☁️☁️☁️☁️☁️🌧🌧🌧🌧🌧🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦

Bona nit!!! Cel prou nuvolos a pràcticament tot el territori Valencià,inclús cauen gotes al litoral i prelitoral sud fruit d’eixa nuvolositat compacta

Font Avamet

Aquest matí amb el pas del front des del sud-oest ha plogut a tot el territori, poca cosa, però ha acabat plovent a totes les localitats. Destaquem els 10 mm de Pilar de la Foradada, els 8 mm de Rojals o els 7,6 mm de Xàbia o Rossell.

DEMÀ MÉS PLUGES.

precipitacions Arome

Demà un nou front començarà afectar el sud del territori Valencià al matí deixant pluges que podran ser inclús moderades,a la vesprada tindrem creixement de tempestes per l’interior de València i Castelló. Per tant demà de nou tindrem un dia rebolicat.

Diumenge i dilluns quedaran restes d’inestabilitat que encara podran deixar algunes tempestes més probables el diumenge,dilluns encara podrà caure alguna gota.

PRÒXIMA SETMANA

La pròxima setmana serà molt pareguda a aquesta amb oratge insegur i tindrem alternança de dies més variables amb dies més tranquils,situació que anirem informant dia a dia.

Com sempre molt bona nit i molt bon cap de setmana

Muntanya de Cullera,imatge de Genís.
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE 😉❄🌦☁️🌧⛈

Comparteix
Anunci