Per Nando

8/04/2021

DEMÀ ENS CREUARÀ UN FRONT ACTIU??????☔☔☔☔☔

Meteo

Destacats

Cel amb intervals de núvols que aniran a menys al llarg del matí però que durant la vesprada tornaran a tapar el cel.

Demà ens creuarà un front actiu que podrà deixar ruixats que en alguns llocs deixarà registres interessant sobretot a l’interior de València I Castelló. Per tant demà serà dia de paraigües a bona part del territori Valencià.

CAP DE SETMANA VARIABLE

El cap de setmana serà variable,tant dissabte com diumenge podem tindre sobretot de vesprada creixement de núvols que podran deixar ruixats irregulars,per tant continuarem amb oratge variable com els últims dies.

De totes maneres anirem seguint els models i informant dia a dia.?

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando