Per Nando

7/04/2021

ORATGE VARIABLE ?⛅?☔☀️?

Meteo

Destacats

Bon dia!!! De nou mirem al cel I hui tenim més nuvolositat a la mitat sud,nuvolositat que estarà present bona part de la jornada.

Font Avamet

Temperatures fresquetes a estes hores sobretot a l’interior de la província de Castelló on tenim valors negatius, destaquem els -2,7 °C de la Pobla de Benifassà, els -1,9 °C de Vistabella del Maestrat o els-0.8 °C Castellfabib ( Arroyo cerezo) eixes temperatures contrasten amb les més càlides del territori Valencià que són els 16 °C de Santa Pola o Valors al voltant dels 15 °C a Pilar de la Foradada o Xàbia.

PREVISIÓ

Temperatures màximes que baixen i bona cosa i on hui es quedaran entre 10/15 °C més baixes respecte ahir. La nuvolositat serà abundant i no descartem alguna gota o plugim a les zones litorals o prelitorals.

PRÒXIMS DIES

Sense massa canvis els pròxims dies i on continuarem amb núvols abundants i risc d’alguna gota o plugim sobretot quan més al litoral.

TENDÈNCIA VARIABLE

La tendència per al cap de setmana continuarà sense massa canvis i amb oratge variable amb probabilitat d’algun ruixat i entrades de masses d’aire fred que faran baixar els termometres.

En resum,el que ens espera es oratge típic de primavera, actualitzem de nou a la nit. Gaidiuuuuu.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando