Per Nando

7/04/2021

CONTINUAREM LA SETMANA AMB AMBIENT VARIABLE I ALGUNES PLUJES ☔☔☔☔☔☔☔☔☔

Meteo

Destacats

Bona nit!!! Aspecte del cel molt nuvolós el dia de hui amb eixes pluges que han sumat més de l’esperat al litoral de la mitat sud com ara veurem.

Font Avamet

Destaquem com a pluges més importants els 24,6 mm de l’Atzúbia,els 18 mm de Benigembla o de la Vall de Laguar,16mm a Vilallonga,15 mm a Gandia o els 14 mm de Beniredra.

TEMPERATURES MÉS BAIXES.

Font Avamet

Temperatures mínimes que els valors més alts s’han quedat al sud al voltant dels 20°C a Oriola o Sant Fulgenci o els 19 °C de Redovà,Pilar de la Foradada o Elx. Com a màximes més baixes destaquem els 7°C de Vistabella del Maestrat o Vilafranca,els 8°C de Xodos,Agres,el Toro o la Pobla de Benifassà.

PREVISIÓ

Continuem amb Anticicló lluny de nosaltres com veieu al mapa isobaric i per tant continuarem amb ambient prou variable els pròxims dies.

Demà tindrem un dia amb núvols i clars, sembla que a mesura que avance el matí eixa nuvolositat trencarà per a deixar passar més el sol, de vesprada de nou la nuvolositat augmentarà i deixarà un cel de nou molt nuvolós. Temperatures pujaran a penes un poc respecte a hui.

Divendres ens creuarà un front des de ponent que deixarà ruixats arreu del territori que inclús podran ser moderats, temperatures es mantindran fresquetes.

CAP DE SETMANA VARIABLE

El cap de setmana continuarem amb inestabilitat en altura I per tant la possibilitat d’algunes pluges irregulars sobretot de vesprada estarà ahí i per tant no ens podrem refiar, això no vol dir que plourà a tots els llocs ni a tota hora, però en qualsevol moment podran créixer eixos núvols que podran deixar precipitacions.

Açò es tot per hui,demà tornaré amb la mateixa força I ilusio de sempre per contar-vos el que veuen els models.

Fins demà.☔?⛈??⛅

Enova. Imatge de Javier.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando