Per Nando

6/04/2021

HUI HA FET CALOR? DEMÀ CANVI RADICAL?????????⛅⛅⛅⛅☔☔☔☔☔☔☔☔☔

Meteo

Destacats

Mirem al cel i núvols de poca importància es el que veiem aquestes hores al satèl·lit. Però a partir de les pròximes hores canvi radical.

Font Avamet

Quina calor hui amb màximes que han superat o s’han apropat als 30°C a poblacions com Sumacarcer,Alzira,Carcer,Rafelguaraf,Carcaixent,Palma de Gandia,Llocnou d’en Fenollet,Alberic o Redovà entre altres.

Demà ens haurem de ficar el jersei i la jaqueta perquè baixaran entre 10/15°C eixes temperatures amb l’entrada d’una massa d’aire més freda pel nord i que deixarà un dia prou diferent al de hui.

Demà baixada important de les temperatures i nuvolositat més abundant que sobretot en les zones més litorals I prelitorals podran deixar algun ruixat,no esperem gran cosa ni plourà a tot el lloc,però si ens podrà sorprendre eixa pluja en algun punt de més al litoral de les tres províncies.

PRÒXIMS DIES

Dijous i divendres continuarem amb vent de procedència marítima i amb nuvolositat que en algun moment pot deixar alguna gota però en un principi coses anecdòtiques. Les temperatures pujaran un poc però continuaran fresquetes.

TENDÈNCIA CAP DE SETMANA

Model Europeu

El cap de setmana per a ser certers no sabem què passarà,mentres el Europeu veu un ambient fresquet però amb poques o cap precipitació,el model Americà veu un cap de setmana prou inestable al territori Valencià que deixaria pluges dissabte i diumenge.

Per tant encara no està clar el que passarà el pròxim cap de setmana i veurem si demà ho tenim més clar,moltes gràcies i demà mati nova publicació ????⛅☔

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando