Per Nando

6/04/2021

HUI CALOR☀️☀️,DEMÀ CANVI RADICAL AMB MÉS FRED I ALGUNES PLUGES?☔?☔?☔

Meteo

Destacats

Bon dia i bon començament de setmana laboral per a molts,mirem al cel i no tenim núvols a les nostres terres.

Font Avamet.

Les temperatures aquestes hores contrasten amb les més fresquetes de l’interior i nord amb les més suaus de la costa. Les més fredes de hui els-0,5 de Forcall o Fredes, després temperatures compreses entre els 0 i 2 °C als municipis de Requena, Morella, Bocairent ( rambla de Mariola) ,Sorita, Ademus o Agres. Les més càlides entre els quasi 16 °C de Dénia al Montgó o Ador i després compreses entre els 15 i els 14 °C a poblacions com Tavernes de la Valldigna, Albaida,Xàtiva, Agres,Pego, Salem,Cullera, el Palomar, Canals o Castelló de Rugat.

PREVISIÓ

Hui serà un dia prou assolellat,temperatures més altes que les d’ahir on sobretot a les comarques més centrals d’Alacant i València podran aplegar fins els 30°C. El vent bufarà fluix de ponent.

CANVI D’ORATGE DEMÀ

Demà ens entra una massa d’aire més freda que farà desplomar-se les temperatures entre 10 i 15 °C,això junt al vent que girarà a procedència marítima farà augmentar la nuvolositat.

Demà dia diferent, molta nuvolositat de bon matí i temperatures fresquetes, amb valors màxims que es quedaran al voltant dels 10/15 °C a bona part del territori Valencià, el vent de llevant acumulara nuvolositat que podrà deixar alguns ruixats a les zones més litorals de València i Alacant.

PROXIMS DIES

Dies també on la nuvolositat serà abundant al nostre territori i on no descartem alguna gota al nostre però coses molt poc importants. Les temperatures no patiran massa variacions amb la baixada de dimecres, tendiran a pujar, però no amb els valors que tindrem hui.

TENDÈNCIA CAP DE SETMANA

La possible tendència per al cap de setmana pròxim es cap a un nou empitjorament de l’oratge que seria més important, amb una borrasca al sud peninsular que ens podria portar de nou pluges al nostre territori,sobretot el diumenge. Açò és una possible tendència que caldrà vigilar per veure si es confirma.

Hui de nou tornem a fer les previsions de mati i de nit,disculpeu les molèsties i de nou anem a seguir a tope per actualitzar l’oratge al nostre territori per als pròxims dies.

Fins la nit.?☀️?☔?

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando