Per Nando

4/04/2021

HUI DE NOU PLOURÀ, VARIABILITAT PRÒXIMS DIES?⛅?⛈??⛅??⛈?⛅

Meteo

Destacats

Bon dia,cel amb alguns núvols baixos a estes hores al nostre territori i es que hui de nou tindrem un dia prou variable.

Font Avamet

Ahir varem tindre tempestes intenses que inclús deixaven granis a la població de Salines. Com a precipitacions més destacables trobem els 24 mm d’Oriola,els 21 mm de Xixona o els 20 mm del Fondó dels Frares.

PREVISIÓ

model Arome

Hui sembla que amb el gir del vent de procedència marítima, les pròximes hores les pluges entraran de mar cap a terra, afectant sobretot a les comarques més centrals del territori Valencià. Per la vesprada no es descarta que puga créixer alguna tempesta per l’interior.

Demà dilluns de Pasqua i dimarts sembla que tindrem uns dies més tranquils i la nuvolositat anirà a menys,el vent girarà a ponent i les temperatures pujaran deixant uns dies prou suaus.

Dimecrès de nou tindrem un canvi d’oratge amb baixada de termòmetres,el vent de nou girarà a procedència marítima i es produiran algunes pluges sobretot a la zona més litoral del territori Valencià.

TENDÈNCIA VARIABLE.

Els models continuen veient una tendència prou variable de cara la pròxima setmana, amb un Anticicló que té ganes de donar joc i continuar enviant aire fred i inestabilitat a casa nostra. Per tant continuem pendents i informant.

La primavera és una època tan variable I així ens ho estan demostrant els models dia a dia i per tant fer previsions a més de 3 o 4 dies si que no serveixen per a res perquè ens ho altera tot en un no res. Intentaré avançar les previsions, però com dic en primavera no hi ha res clar.

Per tant en resum la primera part de la pròxima setmana serà tranquila però de cara a Dimecres sembla que de nou es torna a complicar l’oratge. Ho seguim??⛈??⛅?

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando