Per Nando

3/04/2021

ATENCIÓ!!!HUI DE NOU TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈??????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! De nou mirem al cel I el tenim poc nuvol,aquesta aspecte canviarà aquesta vesprada amb la possibilitat de creixement de tempestes.

Font Avamet

Algunes pluges d’ahir més destacables a causa d’eixos ruixats i tempestes foren a la mitat nord encara que les comarques centrals també rebien alguns ruixats a última hora. Destaquem els 16,3 mm del Toro o els 15,4 mm de Jérica. Registres inferiors als 10 mm trobem poblacions com Cirat, Fanzara o Vistabella del Maestrat.

Font Avamet

Les temperatures mínimes aquestes hores en ningun cas baixen a valors negatius, trobem els 0 °C de la rambla de Bocairent i valors entre 1 i 2 °C a Vistabella del Maestrat, Morella o Forcall. També valors molt suaus entre 16 i 17 °C com Pilar de la Foradada, Oriola o Elx.

HUI I DEMÀ MÉS TEMPESTES

Hui de nou mati de calma, però de cara la vesprada les tempestes per l’interior guanyaran protagonisme, hui la major possibilitat que les tempestes siguen fortes les trobem a les comarques dels Ports, l’Alt Maestrat, L’Alcalatén, Alt Millars, Alt Palància, Serrans, Plana d’Utiel i després a la Zona de la ¡¡¡DIÀNIA!!! Com l’Alt Vinalopó,l’Alcoià, el Comptat o la Vall d’Albaida. Aemet activa l’avís groc per tempestes el dia de hui a zones com l’Alt Vinalopó.

Demà mati alguns models veuen la possibilitat que entren algunes precipitacions a la costa de les comarques de la província de València i nord d’Alacant, veurem si acaben entrant aquestes pluges pel litoral. De vesprada de nou creixeran núvols d’evolució que deixaran ruixats I tempestes per l’interior.

A partir de dilluns s’estabilitza la situació, però encara queden restes d’inestabilitat que podrien deixar alguna gota o tempesta aïllada. Dimarts intervals de núvols sense pluges en un principi. Dimecres de nou podríem tindre una lleugera inestabilitat amb pluges a la costa. Les temperatures es mantindran suaus fins dimecres que baixarien de manera notable.

TENDÈNCIA

Sembla que la tendència a mitjans de la pròxima setmana es a instalar-se l’anticicló que deixarà un oratge tranquil i assolellat i amb temperatures suaus.

De moment es tot per hui,gaudiu,precaució amb les tronades i fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Imatge de Fina.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando