Per Nando

1/04/2021

ATENCIÓ!!! PRIMERES TEMPESTES DEMÀ,MÉS FRED A PARTIR DE DIMARTS ⛈⛈⛈⛈❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Bona nit,canvi d’oratge imminent amb la formació de tempestes al nostre territori però que afectaran sobretot demà al nord del territori Valencià.

Ja tenim els models mesoescalars en ma i amb el model Arome ja ens diu quines seran les comarques més afectades per estes tempestes de cara a demà.

Per tant demà seran les comarques interiors de València i Castelló I nord d’Alacant on de vesprada creixeran eixes tempestes que podran tindre caràcter fort, però seran de molt curta durada.

Dissabte serà el dia on les tempestes podran ser més generals però així i tot serà difícil que arriben a la costa. Tempestes que creixeran de vesprada afectant sobretot a l’interior de les tres províncies i que podran tindre caràcter fort.

Diumenge de nou es localitzen més eixes tempestes i on podrien descarregar de manera moderada a les serres d’Alacant I interior nord de València I Castelló. Dilluns tan sols esperem alguna gota poc important durant la vesprada a les serres. Les temperatures seran suaus tots els dies de Pasqua. També vos recomane seguir les actualitzacions dia a dia perquè encara pot variar la distribució de les tempestes.

A PARTIR DE DIMARTS MÉS FRED.

A partir del pròxim Dimarts ens entrarà una massa d’aire més gelada i farà desplomar-se el mercuri passant de la primavera a l’hivern en qüestió de dies. Aquesta entrada d’aire fred podria vindre acompanyada d’una miqueta d’inestabilitat que podria deixar a partir de dimecres algunes precipitacions al nostre territori que podria ser de neu a les muntanyes.

Però com sempre vos recomane seguir les previsions de Meteopoble dia a dia,perquè dia a dia les actualitze expressament per a vosaltres.

Gràcies i fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando