Per Nando

1/04/2021

¡¡¡ACTUALITZACIÓ!!! CANVIS EN LES TEMPESTES I TENDÈNCIA PRÒXIMA SETMANA ⛈⛈⛈⛈⛈⛈?????❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Bon dia, hui ja veiem nuvolositat més abundant que aplega al nostre territori fruit de la Borrasca que va acostant-se cap al centre de la península.

Font Avamet

Temperatures mínimes que hui sols hi ha baixat a valors negatius a la localitat de Xodos amb -0,7 °C. Tenim valors compresos entre 1 i 2 graus positius quan són les 6 del matí a localitats com el Toro, Enguera, Aiora,Vistabella del Maestrat, Bicorp, Planes o Calles. Les mínimes més altes les trobem compreses en valors entre 15 i 14 °C a poblacions com Altea, Calp,Finestrat o Callosa d’en Sarrià.

Hui tindrem intervals de núvols que en algun moment podran ser abundants, però que no deixaran precipitacions, les temperatures es mantenen amb valors molt pareguts als últims dies.

CANVIS A PARTIR DE DEMÀ

mapa Isobàric.

Amb l’acostament d’eixa borrasca i l’aire fred en altura demà creix el risc de ruixats i tempestes sobretot a l’interior de la província de Castelló I nord de València on podran tindre intensitat forta, però no descarte algun ruixat a les serres d’Alacant també poc important. Les temperatures pujaran un poc més.

Sembla que el dia més inestable i on les tempestes podrien ser més intenses i generals podria ser aquest dia. De matí tranquil·litat, però de vesprada creixeran núvols des de l’interior de les 3 províncies que deixaran ruixats i tronades que podran afectar a les comarques més centrals. El dia de hui sembla que és més difícil que apleguen a la costa. Temperatures baixaran un poc respecte a divendres, però continuarem amb temperatures suaus.

Segons es veuen els models el dia de hui diumenge no serà un dia tan complicat com es veia ahir i les tempestes no seran tan generals, per tant tindrem creixement de tempestes per l’interior de les 3 províncies que podran ser moderades, però que segurament no tocaran punts de la costa. Açò ho seguirem perquè els models canvien molt. Dilluns tindrem nuvolositat abundant amb la possibilitat d’alguna gota de vesprada, però coses poc importants.

LA PRÒXIMA SETMANA MÉS FREDA I VARIABLE

La pròxima setmana es caracteritzara per un potent Anticicló Groenlandès que farà que a partir de dimarts ens entre una massa d’aire més freda I per tant farà baixar de manera important les temperatures. A partir de dimarts/dimecres també tindrem la possibilitat d’alguns ruixats poc importants que inclús podrien ser de neu a les serres de l’interior de Castelló. Aquesta sembla que serà la tònica de la pròxima setmana, variable i amb el pas de vaguades i un Anticicló potent centrat entre l’Atlàntic i Groenlàndia.

Anirem vigilant I actualitzant dia a dia,fins la nit ⛅⛈❄??

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando